• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Handbediend

Handzender

Draaischakelaar

Liever iets voordeliger?

Bekijk hier onze voorraadschermen

RL56Q 300CM uitval

RL911-S 250CM uitval

RL911-S 300CM uitval

RL56Q 250CM uitval

Knikarmschermen met een gesloten cassette

De RL-56Q Silverline is een van de knikarmschermen met een gesloten cassette van de RayLux® serie dit terrasscherm wordt gekenmerkt door een moderne ronde vormgeving. Kortom hoogwaardige techniek.
De RL-56Q Silverline is de absolute topper van de RayLux® serie.
Het doek van de RL-56Q Silverline wordt volledig beschermt dankzij de gesloten cassette. Door de speciaal gevormde kap in combinatie met speciaal ontwikkelde oploopnokken sluit de voorlijst altijd naadloos aan op de kap. De RL-56Q Silverline  is leverbaar in breedtes t/m 550 cm en een uitval 250 cm en 300 cm.

Ander kleurtje?

Wilt u een andere afmeting (maatwerk) zonwering? Dan kunt u tegen een geringe meerprijs kiezen uit ca 30 soorten doek. Bekijk de gehele collectie doekkleuren hier.

De scherpe prijs is te danken aan onze verbeterde inkoopafspraken met de leverancier. Vraag direct een offerte aan, want OP=OP!

Raylux Haarlem: Betaalbare zonwering

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.