• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

RayLux Rolluiken

Silverline RL-10Q & Silverline RL-16Q

Uitermate populair, dat zijn de RayLux RL-10Q (afgeschuinde kast) en de RayLux RL-16Q (ronde kast) rolluiken. Deze Silverline serie van RayLux zijn rolluiken van een uitmuntende kwaliteit tegen een meer dan redelijke prijs. Daarnaast scoren beide rolluiken hoog op veiligheid, isolatie én zon en geluidswering dankzij de stevige en dikke lamel, die tevens een ventilatie stand heeft. Kortom rolluiken van superieure kwaliteit voor een aantrekkelijk lage prijs!

Elektrische bediening: wel zo gemakkelijk!

Elektrische bediening voor rolluiken wordt steeds populairder, gemak dient immers de mens. Wilt u het echter nog luxer? Het is mogelijk om uw rolluik op afstand te openen en sluiten met een afstandsbediening en/of tijdklok.

Bediening

U heeft de keuze uit drie typen bediening:
1. Handbediend met band/koord (binnen- of buiten langs)
2. Elektrisch bediend met draaischakelaar (Somfy WT motor)
3. Elektrisch bediend met handschakelaar (Somfy IO motor)

Harmonie met uw huis

De drie prachtige lamel- en kastkleuren voor het RayLux Silverline programma maken uw keuze makkelijk. Het is belangrijk om uw huis een harmonieuze uitstraling te geven: een rolluik is namelijk altijd zichtbaar aan de buitenkant van uw woning. Als extra optie kunt u de kleur en vorm van de omkasting zelf bepalen en/of combineren om nog meer uitstraling te creëren.

Duurzaam

Door de onderlinge verbinding van de lamellen van de RayLux rolluiken kunnen de lamellen niet vastlopen of verschuiven. Hierdoor is het rolluik ongevoelig voor stof en vocht. Jarenlang storingsvrij en probleemloos genieten, dat zijn de rolluiken van RayLux. Met drie jaar garantie en zelfs 5 jaar garantie op de motor!
Steeds meer mensen bedienen hun rolluiken elektrisch. Een fluisterstille, onzichtbaar weggewerkte Somfy elektromotor doet dan het werk. De Somfy afstandsbedieningen zijn ideaal om uw rolluiken op afstand te openen en te sluiten. Met slechts één Somfy afstandsbediening bestuurt u een of meerdere rolluiken – tegelijk of individueel. Het systeem is flexibel en biedt vrijheid en gemak.

De kenmerken van RayLux

  • Afgeschuinde- of rondekast
  • Kast in Antraciet structuurlak (RAL7016), Stargrey structuurlak (RAL9007) en Sparking black
  • Lamellen in Antraciet-grijs, Aluminium-grau, Naturel en Sparkling black
  • Kleuren onderling combineren
  • 3 jaar garantie op het rolluik
  • 5 jaar garantie op de Somfy motor
  • Levertijd slechts 4 ~6 weken
  • Afstandbediening optioneel

Onze toppers

Wij hebben twee soorten rolluiken. Eentje met een ronde kast, en eentje met een afgeschuinde kast. Welke past het er beste bij jouw?

Raylux RL-10Q Silverline

Meer informatie

 

RayLux RL-16Q Silverline

Meer informatie

De kastkleuren van RayLux Rolluiken

De Lamelkleuren van RayLux Rolluiken

Benieuwd naar nóg meer opties voor rolluiken?

Neem dan bij Sunlite haarlem nog een kijkje!

Raylux Haarlem: Betaalbare zonwering

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.