• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

RL-56Q Voorraadlijst

Bekijk de actuele prijslijst hier

Somfy Zonwering zonder levertijden

Bent u op zoek naar een prachtig en zeer voordelige zonwering? De RL-56Q van Raylux Haarlem is direct leverbaar. U heeft al gauw liefst 30% korting op uw zonnescherm! Klik op bovenstaande afbeelding om de voorraadlijst te bekijken.

De RL-56Q is een gesloten knikarmscherm met een kenmerkende moderne ronde vormgeving. Doordat het knikarmscherm helemaal gesloten is kunnen er geen insecten of vuil bij komen, maar ook tegen bijvoorbeeld harde wind. Wij kiezen bewust voor duurzame zonwering!

De RL-56Q bevat een Somfy RTS motor aan de rechterzijde, en wordt bediend door middel van de Somfy afstandsbediening.

Variatie in doekkleur, afwerking en afmeting

De gesloten cassette zijn voorzien van een prachtig en duurzaam doek. Daarnaast zijn de knikarmschermen afgewerkt met de kleur RAL 9001 creme wit of RAL 7016 antracietgrijs. De breedte en de uitval van het zonnescherm varieert. 

Zeer voordelig en op = op

De gesloten knikarmschermen van Raylux Haarlem zijn zeer gewild, wij hebben dan ook extra ingekocht om u te voorzien van de beste zonwering dit voorjaar!

Vakkundige installatie

Raylux Haarlem biedt u een team van vakkundige monteurs die uw zonwering zullen installeren. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

Raylux Haarlem: Betaalbare zonwering

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.