• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

RayLux RL-10Q Silverline

Rolluik met afgeschuinde kast

Functioneel

Met de RayLux RL-10Q Silverline en zijn afgeschuinde kast geeft u inbrekers geen schijn van kans. Deze robuuste uitvoering zorgt er naast inbraakpreventie ook voor dat ’s winters de kou buiten blijft en dat het in de zomer niet te warm wordt in uw kamer. Daarbovenop is de RL-10Q goed geschikt tegen geluidsoverlast.

Bediening

U heeft de keuze uit drie typen bediening:
1. Handbediend met band/koord (binnen- of buiten langs)
2. Elektrisch bediend met draaischakelaar (Somfy WT motor)
3. Elektrisch bediend met handschakelaar (Somfy IO motor)

Kwaliteit

Dankzij de topkwalitatief van het rolluik kunt u jarenlang plezier hebben van de RayLux RL-10Q. De lamellen van het rolluik zijn gearrêteerd, waardoor ze aan elkaar zijn gekoppeld en hierdoor niet kunnen verschuiven of vast kunnen lopen. De roestvrije industrielagers zorgen voor het stabiel op- en afrollen van het rolluik.

Maatwerk

Elk rolluik kunnen wij op maat maken en helemaal personaliseren zoals u dat wilt. Vraag een offerte aan voor een prijsindicatie, Of nog beter; Kom naar onze winkel! En laat je overspoelen door talloze mogelijkheden die onze adviseurs aan u voorstellen voor uw beste maatwerk rolluikoptie. Kom, Kijk, Vergelijk en Overtuig uzelf! Wees geen dief van uw eigen portemonnee!

De kastkleuren van RayLux Rolluiken

De Lamelkleuren van RayLux Rolluiken

Liever een ronde kast? Klik hier voor de RL-16Q Silverline

Raylux Haarlem: Betaalbare zonwering

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.