• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

RayLux Zonwering & Rolluiken houdt het makkelijk

Mede door gebruik te maken van slechts drie doekkleuren kunnen we de prijs van onze RayLux Zonweringen zo voordelig mogelijk maken. Hetzelfde geldt voor de drie kastkleuren van RayLux Rolluiken
De doeken van RayLux zijn stuk voor stuk krachtpatsers waaraan u jarenlang plezier zult beleven.
De drie doeken, speciaal geselecteerd voor onze Zonweringen en Screens, zijn van uitmuntende kwaliteit. Deze doeken zijn voorzien van een Teflon coating. Daardoor zijn ze niet alleen vuil- en waterafstotend, maar ook rot- en schimmelwerend.

RayLux Zonwering
De drie doekkleuren voor RayLux Knikarm kenmerken zich door een prachtig dessin in combinatie met een sterke vezel. Deze doeken zijn speciaal geselecteerd voor ons Hollandse zeeklimaat. Dus niet alleen vuil-en waterafstotend, ze kunnen ook nog eens sterke windvlagen aan. In de standaardmaten van onze zonwering kunt u kiezen uit deze drie doeken.

Doekkleur van RayLux Zonwering op voorraad


 
Wilt u een andere afmeting (maatwerk) zonwering? Dan kunt u tegen meerprijs van 10% kiezen uit alle 30 soorten doek.

RayLux Rolluiken

De drie kast- en lamelkleuren voor RayLux Rolluiken: RAL 7016 (antraciet), RAL 9001 (crème) en RAL 9006 (silver) kunnen onderling gecombineerd worden. Dat zorgt voor maar liefst 9 verschillende uitvoeringen.

De kastkleuren van RayLux Rolluiken

De Lamelkleuren van RayLux Rolluiken

Raylux Haarlem: Betaalbare zonwering

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.