• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Somfy Connexoon

Bij Raylux hebben we iets nieuws; de Somfy Connexoon!
De Connexoon maakt het mogelijk om uw huis te besturen middels uw smartphone. Of het nu gaat om rolluiken, screens, uw zonwering of uw garagedeur; met de Connexoon kan het allemaal!

Deze Connexoon kent drie ‘zones’:

Connexoon Window
Maakt het mogelijk om uw rolluiken en screens te besturen waar u ook bent. Met uw smartphone zijn deze eenvoudig te bedienen en de Connexoon biedt weekscenario’s die u zelf kunt instellen. Dit is zelfs mogelijk met een timerfunctie zodat u uw huis met een gerust hart kunt verlaten, de Connexoon regelt de rest. Waar u ook bent, u kunt het altijd bedienen.
Connexoon Terrace
Uw zonwering besturen met uw smartphone, met de Connexoon kan het! Weg zijn de afstandsbedieningen of draaiknoppen, nu kunt u heel eenvoudig alles met uw smartphone bedienen. U kunt zelfs uw favoriete voorkeuren opgeven zodat de Connexoon onthoudt wanneer u ze met één druk op de knop wilt gebruiken.
Connexoon Access
Hiermee kunt u uw garagedeur besturen op afstand. Het is zelfs mogelijk om het zo in te stellen dat uw poort of garagedeur open gaat wanneer u komt aanrijden. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het makkelijk met een druk op te knop zelf te bedienen.

Hoe werkt het?

Bekijk de Connexoon Access video van Somfy, klik op de onderstaande knop!

Bekijk hier de Connexoon Video

Raylux Haarlem: Betaalbare zonwering

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.