RL-56Q Voorraadlijst

afstandsbediening-somfy

 

Bekijk hier onze voorraad en prijzen

 

Somfy Zonwering zonder levertijden

Bent u op zoek naar een prachtig en zeer voordelige zonwering? De RL-56Q van Raylux Haarlem is direct leverbaar. U heeft al gauw liefst 30% korting op uw zonnescherm! Klik op bovenstaande afbeelding om de voorraadlijst te bekijken.

De RL-56Q is een gesloten knikarmscherm met een kenmerkende moderne ronde vormgeving. Doordat het knikarmscherm helemaal gesloten is kunnen er geen insecten of vuil bij komen, maar ook tegen bijvoorbeeld harde wind. Wij kiezen bewust voor duurzame zonwering!

De RL-56Q bevat een Somfy RTS motor aan de rechterzijde, en wordt bediend door middel van de Somfy afstandsbediening.

Variatie in doekkleur, afwerking en afmeting

De gesloten cassette zijn voorzien van een prachtig en duurzaam doek. Daarnaast zijn de knikarmschermen afgewerkt met de kleur RAL 9001 creme wit of RAL 7016 antracietgrijs. De breedte en de uitval van het zonnescherm varieert.

Zeer voordelig en op = op

De gesloten knikarmschermen van Raylux Haarlem zijn zeer gewild, wij hebben dan ook extra ingekocht om u te voorzien van de beste zonwering dit voorjaar!

Vakkundige installatie

Raylux Haarlem biedt u een team van vakkundige monteurs die uw zonwering zullen installeren. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

RayLux Zonwering & Rolluiken


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.


Bekijk ook onze andere collecties:

huis_collectie_logo
merk_logo
veranda_logo
markies_logo