Somfy Connexoon

connexoon-box

Bij Raylux hebben we iets nieuws; de Somfy Connexoon!
De Connexoon maakt het mogelijk om uw huis te besturen middels uw smartphone. Of het nu gaat om rolluiken, screens, uw zonwering of uw garagedeur; met de Connexoon kan het allemaal!

Deze Connexoon kent drie ‘zones’:

  • Connexoon Window
    Maakt het mogelijk om uw rolluiken en screens te besturen waar u ook bent. Met uw smartphone zijn deze eenvoudig te bedienen en de Connexoon biedt weekscenario’s die u zelf kunt instellen. Dit is zelfs mogelijk met een timerfunctie zodat u uw huis met een gerust hart kunt verlaten, de Connexoon regelt de rest. Waar u ook bent, u kunt het altijd bedienen.
  • Connexoon Terrace
    Uw zonwering besturen met uw smartphone, met de Connexoon kan het! Weg zijn de afstandsbedieningen of draaiknoppen, nu kunt u heel eenvoudig alles met uw smartphone bedienen. U kunt zelfs uw favoriete voorkeuren opgeven zodat de Connexoon onthoudt wanneer u ze met één druk op de knop wilt gebruiken.
  • Connexoon Access
    Hiermee kunt u uw garagedeur besturen op afstand. Het is zelfs mogelijk om het zo in te stellen dat uw poort of garagedeur open gaat wanneer u komt aanrijden. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het makkelijk met een druk op te knop zelf te bedienen.

drie-settings-raylux-connexoon

Hoe werkt het?

Bekijk de Connexoon Access video van Somfy, klik op de onderstaande knop!
Connexoon Video