Zonwering doekkleuren

RayLux Zonwering & Rolluiken houdt het makkelijk

Mede door gebruik te maken van slechts drie doekkleuren kunnen we de prijs van onze RayLux Zonweringen en Screens zo voordelig mogelijk maken. Hetzelfde geldt voor de drie kastkleuren van RayLux Rolluiken
De doeken van RayLux zijn stuk voor stuk krachtpatsers waaraan u jarenlang plezier zult beleven.
De drie doeken, speciaal geselecteerd voor onze Zonweringen en Screens, zijn van uitmuntende kwaliteit. Deze doeken zijn voorzien van een Teflon coating. Daardoor zijn ze niet alleen vuil- en waterafstotend, maar ook rot- en schimmelwerend.


RayLux Zonwering

De drie doekkleuren voor RayLux Knikarm kenmerken zich door een prachtig dessin in combinatie met een sterke vezel. Deze doeken zijn speciaal geselecteerd voor ons Hollandse zeeklimaat. Dus niet alleen vuil-en waterafstotend, ze kunnen ook nog eens sterke windvlagen aan. In de standaardmaten van onze zonwering kunt u kiezen uit deze drie doeken.

Doekkleur van RayLux Zonwering op voorraad:

Wilt u een andere afmeting (maatwerk) zonwering? Dan kunt u tegen meerprijs van 10% kiezen uit alle 30 soorten doek.

Keuze uit 30 kleuren doek


RayLux Screens

De drie doekkleuren voor RayLux Screens kenmerken zich door een prachtig dessin in combinatie met een sterke vezel. Deze doeken zijn speciaal geselecteerd voor ons hollandse zeeklimaat. Dus niet alleen vuil-en waterafstotend, ze kunnen ook nog eens sterke windvlagen aan.

De drie doekkleuren van RayLux Screens:

RayLux screendoek S1 RayLux screendoek S2 RayLux screendoek S3


RayLux Rolluiken

De drie kast- en lamelkleuren voor RayLux Rolluiken: RAL 7016 (antraciet), RAL 9001 (crème) en RAL 9006 (silver) kunnen onderling gecombineerd worden. Dat zorgt voor maar liefst 9 verschillende uitvoeringen.

De drie kastkleuren van RayLux Rolluiken:

RayLux R1 -RAL 7016 (antraciet) RayLux R2 -RAL 9001 (crème) RayLux R3 - RAL 9006 (silver)

RayLux Zonwering & Rolluiken


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.


huis_collectie_logo
merk_logo
veranda_logo
markies_logo